Бебе се јавува на телефон, а разговорот ќе ве насмее до солзи (Видео)

Не постои ништо послатко од ситуациите кога бебињата зборуваат, а се уште не го научиле нашиот јазик.

Тие воглавно ги имитираат нашите гестикулации и интонацијата на говорот, но зборовите кои излегуваат од нивните усти воглавно се неразбирливи.

Тие се трудат да ни кажат нешто, но резултатот е урнебесен!

Сепак, секој родител може да потврди дека, кога е отсутен од дома, не постои ништо што би го израдувало повеќе од тоа да ги слушне тие звуци преку телефон.

Погледнете како ова бебе убаво „поразговарало“ со својот татко…