Бесен возач со тупаници нападнал старец, но друг возач ја земал правдата во свои раце

Снимката прикажува расправија помеѓу постар господин и бесен возач кој во еден момент излегува од возилото и го напаѓа старецот, прво со тупаници, а потоа и со нозе.

Но, очевидец од трет автомобил не седи со скрстени раце. Ја презема правдата во свои раце…

Погледнете што се случило…