Бескрајна среќа: 6 месеци го барал своето украдено куче, а вака изгледал нивната повторна средба

Бескрајна среќа: 6 месеци го барал своето украдено куче, а вака изгледал нивната повторна средба

Кучето Џаспер исчезнало, а неговиот сопственик после половина година морал да се помири со фактот дека веројатно веќе никогаш нема да го види своето сакано милениче.

Сепак, Џаспер бил жив, украден и продаден на жена кај која се наоѓал три месеци, а потоа, еден ден, се изгубил.

Го пронашле добри луѓе и го одвеле на ветеринар каде после читањето на микрочипот било утврдено кој е неговиот вистински сопственик.

Изненадениот сопственик дошол по своето милениче, а нивната средба може да се опише со два збора – вистинска љубов!