Билдер одлучил да се проба во борба против девојка која има црн појас во Џиу Џицу. Подобро да не го направел тоа! (Видео)

Забавата која ни ја донесува интернетот е навистина бескрајна…

Јутјуберот „Rambo Cuztha Gunz“ некогаш бил дебело момче кое одлучило да се посвети на вежбање и тренирање.

После одредено време во целост го трансформирал своето тело, па добил и голема самодоверба.

Во ова видео, тој оди во една бразилска школа за Џиу Џицу, па одлучил да се проба во борба против неколку членови на тоа школо, како и против тренерката Пиет Вилхем која е сопствничка на црн појас во Џиу Џицу.

Погледнете како завршила борбата…