Билдер подигнал тегови од 426 кг, но она што следело на 0:26 ги шокориало сите во салата (Видео)

Билдер подигнал тегови од 426 кг, но она што следело на 0:26 ги шокориало сите во салата (Видео)

Поранешниот морнар Микхаил Шивлиаков го напрегнал секој мускул во своето тело после обид да подигне неверојатни 426 килограми на „Арнолд спортски фестивал“ во Колумбус во државата Охајо.

Напорот бил преголем за 37-годишниот Русин, но она што ги изненадило присутните била крвта која буквално бликала од силниот Русин.

Погледнете го видеото…