Биле повикани на погреб, но не знаеле дека тоа нивниот: Пријателите ги шокирале до солзи

Биле повикани на погреб, но не знаеле дека тоа нивниот: Пријателите ги шокирале до солзи!

Снимката која ви ја пренесуваме во продолжение е дел од кампања против брзо возење, а во неа се снимени реакциите на луѓето кои мислеле дека се наоѓаат со своите пријатели па завршиле на сопствениот погреб.

Реакциите на луѓето на кои пријателите и членовите на семејствата им приредиле последно испраќање, како би им порачале дека мораат да возат поспоро, погледнете ги во продолжение: