Било магловито, но на 0:08 секунда сведочеле на нешто што ЌЕ ГО ПАМТАТ ЦЕЛ ЖИВОТ!

Било магловито, но на 0:08 секунда сведочеле на нешто што ЌЕ ГО ПАМТАТ ЦЕЛ ЖИВОТ!

Група туристи пловеле на брод, но не знаеле што ќе им се случи.

За среќа, со мобилен телефон го снимиле овој спектакуларен настан.

Погледнете и споделете со пријателите: