Богатите деца на Балканот: Со банкнота од 500 евра си ги чисти патиките (Видео)

Инстаграм е преполн со профили на кои богатите деца од цел свет се фалат како се расфрлаат со парите и богатството.

Сиромашниот Балкан се чини дека е последното место каде би можело да се најде такво расипништво, но новиот тренд, кој се појавил и во Црна Гора, сведочи дека тоа и не е баш така.

Фејсбук страницата „Podgorički vremeplov“ така неодамна сподели снимка на која се гледа како еден средношколец ги брише патиките со банкнота од 500 евра.

Судејќи по коментарите, снимката разлутила многумина…

Дека ова не е изолиран случај потврдува и компилацијата од видеа од истата страница каде се гледа дека во Црна Гора парите не се користат само за чистење патики, туку и за скара или мешалка за бетон…