Браќа од Германија направиле летечки дрон од када од купатило! (Видео)

Браќа од Германија направиле летечки дрон од када од купатило! (Видео)

Двајца браќа од Германија својата фантазија ја претвориле во реалност кога од обична када направиле дрон кој може да носи возрасен човек.

Јоханес и Филип од Јутјуб каналот „The Real Life Guys“, употребиле иста технологија која се наоѓа во дроновите.

Кадата ја претвориле во кокпит од кој се управува со леталото со помош не далечински управувач.

Погледнете го видеото…