Брутално претепан возач кој му го „пресекол“ патот на министерот (Видео)

Брутално претепан возач кој му го „пресекол“ патот на министерот (Видео)

Не е ретка појава на интернет да кружат снимки од Русија со различна содржина. Сепак, видеото снимено во Дагестан остава без текст.

На него се гледа несовесен возач кој на сила влегол пред возилата во кои се наоѓал министерот Абдурашид Магомедов.

Многу брзо, возачот зажалил за постапката бидејќи ќотекот кој го добил, бил брутален.

Меѓутоа, тука не бил крајот. Возачот на сила бил ставен во друго возило од придружбата додека еден од телохранителите на министерот го преземал неговиот автомобил. Каков бил конечниот исход не е познато.