Брутално удирал куче среде улица – никој не очекувал ваква реакција на минувачите

Двајца млади луѓе од Јутјуб каналот OCk TV покренале посебен експеримент.

Во црна кеса ставиле плишана играчка, а потоа излегле на улиците низ Њујорк и почнале крвнички да удираат по кесата.

Со оваа постапка сакале да ги откријат реакциите на случајните минувачи. Погледнете…