Прв случај на коронавирус после повеќе месеци во Ресен – Драстичен пораст на новозаразени на ниво на Македонија

Во Ресен денес регистриран првиот случај после повеќе месеци на зараза од коронавирус. Во последните 24 часа се направени 4.713

Read more

На 1-ви и 2-ри јули Охрид и Отешево ќе бидат домаќини на највисоките претставници од САД, Европа и регионот

Течат последните подготовки за најголемата меѓународна конференција која се организира во нашата држава „Преспа форум дијалог“ . На 1-ви и

Read more