Владата ќе им помогне на јаболкарите од Ресен – ќе добијат по 3 денари за секој предаден килограм јаболко кај регистриран откупувач или преработувач

Се покажаа како лажни вести предизборните трикови на опозицијата, која ги лажеше ресеначни дека нема да добијат субвенции и поддршка

Read more