Земал пакување алуминумска фолија и почнал да ја удира со чекан. Кога конечно завршил… Генијално! (Видео)

Земал пакување алуминумска фолија и почнал да ја удира со чекан. Кога конечно завршил… Генијално! (Видео) Јутјуберот „Kiwami Japan“ се

Read more