Сакала да ги фрли сите стари тепсии, но соседката и рекла да ги исчисти со оваа домашна смеса – сега изгледаат како нови

Поради постојано изложување на висока температура тавите и лонците ја губат бојата и обликот. Со време, поради постојано користење, тие

Read more

Ставила половина лимон на пета, облекла чорапи и легнала да спие. Кога се пробудила, мислела дека се уште сонува кога видела што се случило

Ставила половина лимон на пета, облекла чорапи и легнала да спие. Кога се пробудила, мислела дека се уште сонува кога

Read more