Цел свет во страв поради новата најмоќна руска ракета – може да направи кратер со големина на Колорадо

Новата руска нуклеарна ракета „Сармат“ или „РС-28“, наполнета со најразорната боева глава на светот, која вчера ја претстави рускиот претседател

Read more