Заев во интервју за Centar.mk најавува пресврт за Преспа: Ние имаме обврска да му се оддолжиме на Преспанскиот регион кој навистина со години беше заборевен и запоставен

Во интервју за еден од најчитаните македонски портали Centar.mk, лидерот на СДСМ, Зоран Заев зборува и за Преспанскиот регион. Еве

Read more