Официјално од Здравствен дом Ресен: Нема ниту еден регистриран случај на коронавирус во Преспа

По лажните вести низ Преспа за наводната регистрираност на пациент со Корона вирусот во Преспа, поточно во с.Стење, ЈЗУ Здравствен

Read more