Заев во интервју за Centar.mk најавува пресврт за Преспа: Ние имаме обврска да му се оддолжиме на Преспанскиот регион кој навистина со години беше заборевен и запоставен

Во интервју за еден од најчитаните македонски портали Centar.mk, лидерот на СДСМ, Зоран Заев зборува и за Преспанскиот регион. Еве

Read more

Во Ресен од почетокот на пандемијата се направени 35 тестови за коронавирус, денес 1 се покажа како позитивен

Според официјалните информации на Министерството за здравство на прашање на Centar.mk, досега во Ресен се направени 35 тестови на лица

Read more