Ставил лут сос на гаќичките на својата згодна девојка. Неколку секунди потоа, доживеала пекол (Видео)

Ставил лут сос на гаќичките на својата згодна девојка. Неколку секунди потоа, доживеала пекол (Видео) Популарниот шегаџија Рајан Хамилтон наишол

Read more

Страшна несреќа: Камион се залета во надвозник – во полна брзина сакал да помине со подигната приколка

Натоварен камион, од засега непознати причини, ја „оставил“ цела приколка на еден надвозник во Квебек. Незгодата се случила вчера на

Read more