Четири близначки една вечер направиле нешто со што разнежниле милиони луѓе (Видео)

Четири близначки една вечер направиле нешто со што разнежниле милиони луѓе (Видео)

Четирите 19-месечни близначки Ајбигел, Емили, Грејс и МекКајла ги снимила мајката Бетани Веб.

– Девојчињата таа вечер гледаа филм и одеднаш станаа и одлучија да им покажат на сите колку се сакаат, рекла Бетани.

Мајката го поставила видеото на Фејсбук. Снимката ја прегледале милиони луѓе.