Чудесно дело на природата: Она што се појавило зад овие стебла одзема здив

Чудесно дело на природата: Она што се појавило зад овие стебла одзема здив

Кога ќе ја видите оваа снимка ќе помислите дека се работи за анимации произведени во филмско студио.

Но, природата и натаму е најдоброто кино! Нејзините убавини, феномени и бои се ненадминливи.

Ова видео дополнително го потврдува тоа. Снимено е во Латвија, а е дело на фотографот Каспарс Далецкис