Дали е ова доказ дека Бог постои? Многу атеисти поверувале поради оваа снимка (Видео)

Дали е ова доказ дека Бог постои? Многу атеисти поверувале поради оваа снимка (Видео)

Оваа необична снимка прикажува наводен напаѓач вооружен со нож кој бил совладан од невидлива сила во црква во Колумбија.

Видеото прикажува напаѓач како скока од својот стол пред заедницата верници во црквата и, извлекувајќи голем нож, трча кон отецот. Но одеднаш запира откако дошол пред свештеникот, кој реагирал на нападот со зборовите „Постои сила во името на Исус“.

Додека свештеникот ги повторува зборовите, мистериозниот напаѓач делува целосно збунет, а потоа паѓа на под како да го зграбила некоја силна, невидлива сила.

Погледнете како изгледало…