Дечкото кој тврди дека дошол од 2030 година успешно го помина детекторот за лаги

Човек кој тврди дека доаѓа од 2030 година успешно го поминал детекторот за лаги.

Вели дека електрични возила ќе ги носат луѓето на Марс во 2028 година и патувањето низ времето ќе биде објавено официјално, во истата година.

Уште едно големо предвидување на дечкото кој наводно доаѓа од индината е дека Доналд Трамп ќе биде реизбран за претседател на САД.

Како и да е, дечкото не дал никакви докази, освен што прифатил да одговара со детектор на лаги.