Делфин забележал куче на чамец – следело нешто прекрасно

Погледнете го овој прекрасен момент на двајца необични пријатели. Кој би рекол дека делфините и кучињата не можат да бидат пријатели?

Делфинот забележал две кучиња на чамец, а потоа одлучи да излезе од вода, како би ги поздравил.

Погледнете како изгледал овој прекрасен момент…