Денеска уште пет нови случаи на коронавирус во Ресен, но и двајца оздравени!

Бројот на заразени во Ресен денеска се зголеми за уште 5 лица.

Оздравеле две лица.

Вкупно во Ресен има 98 случаи на коронавирус од кои 92 се активен случај. Од почетокот на пандемијата 3 лица се оздравени, 3 се починати