Детонирале огромна бомба од Втора светска војна, но почекајте да видие што ќе се појави од чадот

Неверојатна снимка снимена со дрон прикажува момент кога експлодирала огромна бомба од Втора светска војна.

Сите патишта во близина во Бирмингем, а жителите биле евакуирани. Погледнете што се појавило од чадот кога бомбата била детонирана…