Девојки за првпат гледаат порно филм – ова се нивните реакции (Видео)

Добро е познато дека жените не се толку „луди“ по порно филмовите, како мажите.

Некои погледнале и не биле воодушевни, додека други воопшто не гледаат.

Три девојки се согласиле пред камери по прв пат во живото да погледнат порнич.

Во видеото погледнете како тоа изгледало…

Познатиот сајт „BuzzFeed“ дошол до идеја – на девојките кои никогаш не гледале порно филм, да им пуштат неколку филмови за возрасни.

Од „BuzzFeed“ ги забележале нивните реакции, кои се урнебесни.