Добил казна, па одлучил да ја плати на најлуд начин – касиерката не можела да верува (Видео)

Добил казна за паркинг, а потоа одлучил да им се освети на најлуд можен начин.

Еден незадоволен човек од Аделаидеа во Австралија добил казна од 60 долари поради непрописно паркирање, па одлучил да оди во градската управа и да ја плати својата казна на оригинален начин.

Погледнете го видеото и уверете се сами!