Добрина од која ќе ве полазат морници: Оние кои најмалку имаат, најмногу даваат

Добрина од која ќе ве полазат морници: Оние кои најмалку имаат, најмногу даваат

Доволни се 60 секунди да ви го променат начинот на размислување и на работите да гледате поинаку…

Погледнете го видеото…