Додека го фотографирала своето момче, забележала нешто чудно… Да се наежиш (Фото)

Некои фотографии не оставаат без текст. Не сме сигурни веќе ни дали се работи за фотошоп или нешто друго.

Овој пар сакал да направи една слика. Девојката ја земала камерата и сакала да го фотографира дечкото.

Не ни размислувала дека подоцна ќе забележи нешто чудно на таа фотографија. Како што можете да видите, на фотографијата може да се забележи фигура.

Подоцна повторно отишле на истото место и повторно снимиле фотографија. Тогаш фигурата веќе ја немало…