Докторот му соопштил дека се пробудил од кома по долги 10 години – погледнете ја неговата реакција

 

Откако се онесвестил од премногу алкохол, пријателите се обиделе да го преплашат овој човек така што одлучиле да му подготват местенка која долго ќе ја памти.

Имено, Јутјуберот „Tom Mabe“, кажал како неговиот пријател Реј само што ја добил петтата казна за возење во алкохолизирана состојба, и дека конечно некој треба да го научи на лекција.

Кога Реј се напил и паднал во несвест, неговите пријатели го однеле во просторија која наликува на болничка соба. Актерите кои глумеле лекари, му рекле на Реј дека имал сообраќајка во 2013 година и дека само што се пробудил од кома по цели 10 години, и дека сега е 2023 година.

Погледнете ја неговата реакција…