Дошол да лови риба, не ни сонувал што ќе му се случи тој ден (Видео)

Дошол да лови риба, не ни сонувал што ќе му се случи тој ден (Видео)

Има ли нешто поугодно од ден поминат ловејќи риба на езеро или река?

Постојат навистина многу причини зошто луѓето го сакаат риболовот. Некои тоа го прават поради свежа храна, некои така се одмараат и го пронаоѓаат својот мир…

Сепак, рибарот од следното видео добро ќе размисли кога повторно ќе дојде да лови, бидејќи она што го доживеал е сосема неочекувано.

Погледнете го видеото…