Душа да ве заболи: Еве какви сè луксузни автомобили скапуваат во прашина (Видео)

Сите добро знаеме дека Дубаи во последниве неколку години стана еден од најбогатите градови и дефинитивно една од најпосетуваните дестинации на светот.

Не е изненадување да во ваков град се наоѓаат и голем број скапоцени автомобили.

Меѓутоа, она што посебно фасцинира е бројот на напуштени луксузни автомобили чија вредност се брои во милиони.

Зошто богаташите едноставно ги напуштаат скапите автомобили е мистерија, која и натаму не можеме да ја одгатнеме…