Два пит була нападнале бик: Грешката ја платиле со живот

Два пит була нападнале бик: Грешката ја платиле со живот

Не велат залудно дека бикот е најопасното животно кога ќе се налути.

Та го докажуваат и фотографиите на кои се гледа нападот на два напуштени пит була на бик.

Веројатно гладните кучиња пробале да дојдат до оброк, но одбрале погрешно животно…

Погледнете го видеото во продолжение…