Две девојки во теретана вежбале сосема голи – погледнете ги реакциите (Видео)

Сара Рајли и Мариа Лучиоти вежбале во една теретана речиси голи, а тоа никој не го забележал.

Имено, тие направиле мал експеримент во соработка со Џен Седиел, бодипејнтер, и во теретана отишле облечени во танга и прекриени со боја за тело, поради која се чинело дека на себе носат спортска облека.

Погледнете ги реакциите на луѓето…