Еден новозаразен од коронавирус во Ресен

Еден новозаразен од коронавирус во Ресен во последните 24 часа, информира Министерството за здравство.

Во моментов во Ресен, има 10 активни случаи на ковид 19.

Досега од почетокот на пандемијата на ниво на Општина Ресен се регистрирани вкупно 171 случај на коронавирус.