ЕДВАЈ ИЗВЛЕКОЛ ЖИВА ГЛАВА: Погледнете што му се случило на овој велосипедист

Неверојатни сцени доаѓаат од Малино Брдо, едно од најпознатите словачки скијалишта кое се наоѓа покрај градот Рузомберок.

Скијалиштето во летните месеци е прилагодено и за велосипедисти кои тука се тркаат на специјализирани патеки.

Двајца велосипедисти така во понеделникот тргнале да се повозат, но не очекувале напад од штотуку пробуден мечок на стазата.

За среќа, велосипедистите биле побрзи од ѕверот…