Египјанките користеле само природни намирници за убавина – еве кои

За да бидат убави, здрави и привлечни, жените некогаш се негувале со природни препарати…

Спасот воглавно го наоѓале во билките, а сведоци сме дека и денес најдобар ефект даваат природните решенија.

Меѓу намирниците кои жените најчесто ги користат за здравје и убавина се лимон, ѓумбир, маслиново масло и зелка, а пред многу години откриено е необичното својство на обичен лист зелка.

Имено, жените кои дојат и имаат проблеми со болки од воспаление овој проблем го решаваат со лист зелка.

Наводно, оваа техника ја отстранува болката.

Погледнете го видеото: