Еве каде можете да ги следите резултатите од изборите

На веб сајтот на Државната изборна комисија можете да ги следите резултатите од вториот круг на локалните избори.

На овој ЛИНК ќе бидат објавувани резултатите како што ќе пристигнуваат до ДИК.