Еве како да ослободите запушен одвод со две состојки кои ги има во секоја кујна!

Купувањето средства за ослободување одвод не е евтино. Наместо тоа посегнете по две состојки кои секој ги има дома…

Во краткото видео погледнете како ќе го ослободите од запушениот одвод, брзо, лесно и многу евтино.

Потребни ви се само сода бикарбона и оцет. Прво во одводот ставете неколку лажици сода, а потоа ставете оцет. Веднаш ќе забележите реакција.