Еве зошто никогаш не треба да претекнувате на слепо (Видео)

Еве зошто никогаш не требад да претекнувате на слепо (Видео)

Модерните автомобили поседуваат низа активни и пасивни безбедносни елементи кои се грижат за секое наше возење да заврши без тешки последици.

Сепак, оваа технологија е немоќна во однос на човечката глупост…

Погледнете го видеото и дознајте зошто никогаш не треба да претекнувате на слепо…