Еве зошто жените треба редовно да имаат секс

Женскиот оргазам е моќна работа, која му дава бројни бенифиции на телото и на умот.

Еве зошто често треба да имате секс

– Помага при честите главоболки и грчеви.

– Го засилува имунитетот а со самото тоа ја спречува појавата на грип.

– Ги спречува нередовните менструални циклуси.

– Луѓето кои редовно имаат секс (четири пати седмично) изгледаат 10 години помлади.

– Ја спасуваат врската од криза- Жените кои ќе доживеат оргазам имаат поинакво мислење за партнерот.