Фантастичен начин: Укасување јајца со салфети, ќе имате најубави Велигденски јајца (Видео)

Фантастичен начин: Укасување јајца со салфети, ќе имате најубави Велигденски јајца (Видео)

Фантастичен начин на декорирање јајца! Забавувајте се, а воедно направете ги вашите Велигденски јајца најубави…

Потребни ви се: цветни салфети, варени јајца, разматена белка, ножици

Пробајте, не е тешко, само следете ги упатствата од почеток на крај.

Деталите погледнете ги во видеото на „Бабина кујна“: