ГЕНИЈАЛЕН ТРИК: По ова веќе никогаш нема да ви студи во нозете!

Направете го ова со своите чизми, и нема зима за вашите стапала!

Потребни ви се:

зимски чизми
ножици
маркер
рефлектирачки материјал (можете да користите рефлектирачки материјал кој обично го користиме во автомобилите за заштита од сонце).

Со ножици исечете материјал со големина на вашето стапало. Отстранете ја постоечката влошка од чизмите, па ставете го веќе исечениот материјал, а над него вратете ја постоечката влошка.

Во што е трикот?

Овој материјал не само што ќе ги чува нозете изолирани од студ, исто така ќе ја одржува вашата телесна топлина назад во вашето тело и со тоа вашите нозе, но и целото тело ќе останат топли.