Ги фаќала мажите за „алатот“ сакајќи да испрати порака! (ВИДЕО)

Оваа заводлива Бразилка се одлучила на храбар потег со цел да ја истакне родовата рамноправност. Иако нејзиниот метод е малку неконвенционален, никој не може да ја негира неговата ефикасност.

Меѓутоа, како вие би реагирале ако ви пријде презгодна девојка и сосема ладно и без повод ве фати за „алатот“?