Гладни лавици нападнале слон – нема да верувате што следело…

СЛОН СО ЛАВОВСКО СРЦЕ: Бил сам против 14 лавици, но смислил паметна одбрана!

Во следното видео прикажан е слон нападнат од 14 лавици. Погледнете како се спасил…