Гладни лавови нападнале жирафи, а потоа следело нешто неочекувано! (ВИДЕО)

Гладни лавови опкружиле жирафа и нејзиното младенче, но мајчинскиот инстикт бил посилен.

Мајката ќе направи се` за да го заштити своето дете, дури и кога се наоѓа во животна опасност и кога бројот на противниците е многу поголем.

Погледнете што направила жирафата…

Погледнете и споделете со пријателите: