Го фатиле како краде гориво од автомобил, погледнете ја реакцијата на сопственикот (Видео)

 

Го фатиле како краде гориво од автомобил, погледнете ја реакцијата на сопственикот (Видео)

Замислете ситуација да доаѓате до својот автомобил и гледате како некој ви краде гориво? Како би реагирале во таква ситуација?

Веруваме дека би реагирале како и сопствениците на автомобили на ова видео. Видеото е снимено како шега, но на сопствениците очигледно не им се допаднало.

Погледнете…