Го испрскал автомобилот со WD-40 – открил трик кој може да ви заштеди куп пари (Видео)

Нема возач кој не го изгребал својот автомобил од некој ѕид или ограда…

Повторното фарбање и полирање чини цело богатство но овој Русин открил нешто неверојатно.

Кога го изгребал својот автомобил одлучил да го испрска со WD-40 и подоцна да го избрише со влажна крпа, а кога го направил тоа нешто неверојатно се случило. Гребнатинките исчезнале!

Детално погледнете на снимката во прилог: